zaterdag, september 08, 2007

BS en OBL

Jaah, wat een week. Na jaren wachten weer een nieuwe Britney Spears én een nieuwe Osama Bin Laden. Feest. Maar ze hebben meer gemeen dan alleen het feit dat ze hun fans heel lang hebben laten wachten: hun haar. De overeenkomst? Het is allebei niet echt. Dat B.S. een pruik draagt is logisch. Maar dat OBL zijn baard verft, dát is toch een kant van hem die we niet kennen. En toch... eerlijk is eerlijk, het staat hem hartstikke leuk.

4 opmerkingen:

Het fabeldier Quetzalcoatl zei

Die Brit. Ik ben blij dat je mijn celebrity news serieus neemt, Jan Paul.
Brit en Bin beide een mooi voorbeeld van de zogenaamde fashion faux pas.

ted zei

Ik vertrouw het niet. Bin Laden lijkt alleen te bestaan als het anderen dan hemzelf uitkomt. Daarbij komt dat de filmpjes waar hij op staat zo beroerd van kwaliteit zijn, dat je je afvraagt waarom zo'n puissant rijke man niet zorgt voor een wat betere camera. Een flutmobieltje maakt al betere filmpjes.
Verder is het een raadsel waarom de berichten op die filmpjes zo vaag zijn. Als die man een boodschap de wereld in wil sturen, dan kan hij toch wel wat directer zeggen wat hij wil.
Nou ja, ik denk dus dat Bin Laden niet verantwoordelijk is voor die filmpjes, en het zou me ook niet verbazen als hij niet (meer) bestaat.

Jan Paul zei

En ik maar denken dat Quetzalcoatl een god was. Blijkt het een fabeldier te zijn met een hoog Albert Verlinde-gehalte. Het moet niet veel gekker worden.

Ted, je zou best eens gelijk kunnen hebben. Ook omdat de Amerikanen zich vroeger meteen afvroegen of het filmpje wel echt was. Tegenwoordig gaan ze daar meteen van uit. Het komt ze kennelijk goed uit als hij nog zou leven.

Bovendien is Bin Laden al een tijdje behoorlijk ziek.

De Franse geheime dienst heeft al eens beweerd dat hij gestorven is aan typhus (later is dat tegengesproken).

Maar bovenal... wie verft er nou zijn baard in de grotten van Afghanistan?

Het fabeldier Quetzalcoatl zei

Wij goden hebben ook zo nu en dan een verzetje nodig.
De mens is dag in dag uit prachtig theater. Vooral die rare celebs.