donderdag, augustus 02, 2007

Rond

Na zwaar onderhandelen zijn we eruit. Mijn advocaat en ik hebben een voorstel gedaan aan zijn manager, die heeft weer een tegenvoorstel gedaan, enzovoort enzovoort. Maar we zijn dus rond. Het gebalsemde lichaam van Lenin keert weer terug met zijn societyrubriek. Binnenkort zijn de eerste bijdragen te verwachten van de man, die, laten we wel zijn, na een flink potje van zijn leven (en dat van vele anderen) te hebben gemaakt, als gebalsemd lichaam met een schone lei opnieuw is begonnen. En dat gaat deze Albert Verlinde van het Kremlin een stuk beter af. Jammer alleen dat hij zijn communistische principes overboord heeft gegooid en een zeer kapitalistisch honorarium vraagt. Maar goed, alles voor het blog.

8 opmerkingen:

Het gebalsemde lichaam van Lenin zei

хороший вернуться!

Jan Paul zei

Eh, in het Nederlands graag, Vlad.

Het gebalsemde lichaam van Lenin zei

Oh, sorry. Fijn om weer terug te zijn.

teuntje zei

Janisjajoe. (Zo spreek je dat geloof ik ongeveer uit.)

Jeska zei

Van harte welkom weledelgestorven Heer Lenin.
Ik ben zo benieuwd… is er in het rijk der geesten ook politieke bedrijvigheid?
Of ervaart u het aldaar als een soort extended vacation?

Het gebalsemde lichaam van Lenin zei

Vacation Jeska? Och meid, ik heb het drukker dan ooit. Mind you, er komen dagelijks duizenden bezoekers langs die ik allemaal moet entertainen.

En met politiek hou ik me niet meer bezig. Wel met Tom & Katie en Brad en Angelina (of moet ik zeggen Brad mín Angelina?) of het liefdesleven van Gordon.

Jeska zei

@Het gebalsemde lichaam van Lenin. Ik kan het niet nalaten even te vragen of bijvoorbeeld Stalin of Trotski dan ook in de entertainmentbusiness terecht zijn gekomen?
Zo ja, zitten jullie dan niet in elkanders vaarwater?
Graag wens ik u veel succes met deze revolutionaire koersverandering..

Het gebalsemde lichaam van Lenin zei

Trotski en Stalin? Die engerds? Hè get nee.

Wel zijn er plannen geweest om "De twee gebalsemde lichamen" te doen met het gebalsemde lichaam van Mao. Een soort Gordon en Joling over de vloer, maar dan met overleden communisten dus. Uiteindelijk zag SBS er toch van af. Te duur.

Ik heb ooit al een tour gedaan met zijne roergangerigheid en dat was een succes. Misschien dus ook in Ahoy volgend jaar.