maandag, juli 30, 2007

Ode aan Sien redux (director´s cut)

De verbeterde versie...

17 opmerkingen:

Jeska zei

Ja, ik moet zeggen, het is levendiger zo. i.p.v. ’t zwart aan het einde. Mooi.
De foto's zijn overigens fantastisch.
Biggels zou niet zo keurig blijven zitten ben ik bang.
Zeker niet met kleding aan of met een deken van zand over zich heen :-)

Jan Paul zei

Die deken met zand vindt ze fijn! Het zand is veel koeler dan die warme zon op haar zwarte vacht. Ze blijft heel lang onder het zand liggen. Tegenwoordig graaft ze alvast zelf een kuil waar ze in gaat liggen. Dan hoeven wij er alleen nog maar wat zand overheen te gooien.

Jeska zei

Wat slim van Sien zeg en wat ontspannen!
Biggels is intussen net twee, misschien komt die rust nog?
Want…hij springt en hupst en graaft en vliegt en rolt en schurkt en zwemt en knauwt en schudt en.. pffft! Rustig liggen op het strand? nee, dat nou net niet. (maar het is wel vrolijk!)

bergelund thor zei

Fantastisk!

Jan Paul zei

Dank je Thor. En nu ga ik onderuitgezakt op de bank wachten totdat ik gebeld wordt door een talent scout.

Maar ik wil niet in het voorprogramma van Justin Timberlake.

Justin Timberlake zei

I’m very disappointed, Jan Paul, ‘cause you will not do your groovy performance in my cool show. Yes, I’m going to cry for at least three days in a row and than I’m going to write a song about it.

Jan Paul zei

Doe dat maar, Justin. Zolang ik het maar niet hoef te horen.

thea zei

Sien is de allllerleukste! Dat liedje is heus leuk en prima en mooi en mag zó in het voorprogramma van Robbie W, maar het zijn de beelden die het doen! Sien for president!
Waar & wanneer is zij live te bewonderen en geeft ze dan ook poottekeningen?

Sien zei

Ik ben beschikbaar voor signeersessies, maar daar hangt een prijskaartje aan. Minstens twee pensstaven.

bibi zei

Sien treedt heel soms op. De laatste keer was dat in Muziekcentrum Vredenburg voor 350 bibliothecaresses. Ze deed het geweldig. In september gaat ze weer kort optreden voor academici in Eindhoven. Het is voor mij alleen heel lastig, omdat zij de show steelt. Dus haar optreden doe ik altijd aan het eind van mijn programma.

Sien zei

Oh, nu je over Vredenburg begint... Ik krijg nog twee pensstaven van je, Bibi.

Jeska zei

@Bibi, Even zeer benieuwd aan je vragen hoe zo’n optreden er uitziet? Moet ik me dan voorstellen dat ze kunstjes doet? Of juist iets geheel anders?

bibi zei

@Sien: Je leeft in het hier en nu, als het aan jou ligt ben ik je iedere minuut van de dag twee opensstaven schuldig. Dus forget it.
@Jeska: ja, het zijn kunstjes, maar die hebben met mijn lezing te maken. Ik noem haar dan mijn harige assistente. Soms (dat was in Hoevelaken voor honderd boehandelaars) sprong ze te vroeg op het podium. De mensen hadden haar nog niet gezien en daar was opeens Sien. Ik zei dat ze nog niet van node was, en toen ging ze op het podium liggen slapen. Heel grappig, maar ellendig voor mij. Vooral de vrouwelijke toeschouwers konden het o en ah niet onderdrukken terwijl ik bloedserieus over de bijzondere paartechniek van de dekenoctopus aan het vertellen was.

Jeska zei

Tjee, wat leuk, Bibi.
Ik moet verklappen dat ik nu weer nieuwsgierig ben naar die bijzondere paartechniek van de dekenoctopus. Maar dat vertel je me misschien nog wel eens. Geef Sien maar een hele grote pluim op d’r hoed van me.

Ingrid zei

Prachtig!!
Foto's van Sien zijn altijd leuk (ik kende er al een paar).
Alleen is mijn geluidskabeltje te kort (nieuw scherm, nog niet alles is aangesloten) dus ik moet helaas de muziek erbij missen. Maar die is ongetwijfeld net zo mooi als de beelden erbij.

teuntje zei

Cooooooooooooooooool.
(En kunnen jullie me nog met het geheim van Eng helpen? Omdat ik heel dom ben zodra het om cijfers gaat?)

Jan Paul zei

Sien d'r video'a zijn al 68 keer bekeken! Op naar de honderd.