zaterdag, juli 07, 2007

Exclusief interview met... Barbapapa

Jaja jaja ja. Vandaag heb ik een exclusief interview gehad met niemand minder dan de enige echte nazaat van Barbarossa en Barbarella: Barbapapa. Hier het integrale verslag.

JP: Allereerst hartelijk dank dat u op dit blog wilde verschijnen. Dat gebeurt niet elke dag.
BP: Graag gedaan, Jan Paul. Maar ik heb een broertje dood aan flauwigheden. En gelukkig kom ik die op jouw blog nooit tegen.
JP: Dat klopt. Zakelijk en no nonsense. Daar staat dit blog voor. Snel ter zake dus.
BP: Graag.
JP: Nu is het zo dat u elke vorm kunt aannemen. U had er dus uit kunnen zien als Brad Pitt of Arnold Schwarzenegger - nou ja een heel roze Brad Pitt of Arnold Schwarzenegger, maar toch. Desondanks koos u voor uw huidige vorm, die, laten we eerlijk zijn, weinig flatterend is. Waarom?
BP: Die vraag krijg ik regelmatig. Ik heb speciaal voor deze vorm gekozen omdat ik niet wil dat mijn uiterlijk meer aandacht trekt dan mijn persoonlijkheid. Het gaat om mijn innerlijk. Dat wil ik graag ook in mijn uitzendingen benadrukken.
JP: In de jaren ´80 en ´90 bent u minder actief geweest in de media. Nu bent u weer helemaal terug. Wat was daar de reden van.
BP: De jaren ´70 waren voor mij en mijn vrouw (Barbamama - JP) erg hectisch. Het was daarom beter om even wat gas terug te nemen. Ik ben veel gaan lezen en heb me vooral bezig gehouden met het Zen Boeddhisme.
JP: Boze tongen beweren dat het ook te maken had met Barbabob.
BP: Barbabob?
JP: Ja, laten we wel zijn. U bent kaal en roze, uw vrouw is ook kaal. Barbabob is zwart en harig. Iedereen ziet dus meteen dat Barbabob uw zoon niet kan zijn.
BP: Echt waar...? Oh... Nou dat wist ik eh... natuurlijk ook al lang. Daar heb ik het eh... met mijn vrouw over gehad en dat is geen probleem meer. Maar nu moet ik gaan.
JP: Bedankt voor dit interview.

JP: Ik zei: bedankt voor dit interview.


JP: Barbapapa...?

5 opmerkingen:

Edward zei

Ik verheug me al op het interview dat je volgende week met Klukkluk schijnt te hebben.

En heb je Beertje C al over kunnen halen?

Jan Paul zei

Wordt aan gewerkt Edward.

Edward zei

Hoera

marieke zei

En de grobbebollen van Tita Tovenaar en meneer Nilsson van Pippi???

Nea zei

Jouw Barbapapa interview is een ware inspiratiebron voor me geweest. Het gaat immers toch inderdaad vooral om het innerlijk?