donderdag, juni 07, 2007

Biostabil

Binnenlands nieuws. Er mag geen reclame meer gemaakt worden voor de wereldberoemde Biostabil - ja die van Tineke de Nooij. Er is namelijk niet bewezen dat de Biostabil werkt. Sterker nog, het televisieprogramma Kassa (of Radar) heeft ooit aangetoond dat het ding helemaal niet werkt.

´Maar al die mensen dan?´ denk je misschien. Die mensen die ineens geen hoge bloeddruk meer hebben? Die verlost zijn van hun migraine-aanvallen? En die geen stress meer hebben? Liegen die soms?

Nee, natuurlijk niet. Dus moet er een ander helend element zijn. Een helend element dat met het hangertje te maken heeft. Iets dat alle bezitters van de Biostabil hebben (gedaan). En dat is... geld overmaken.

Logisch. Kijk. Al die mensen die door de Biostabil zijn genezen, die hebben én geld overgemaakt én dat hangertje omgedaan. Nou, dat hangertje helpt niet. Dat is bewezen. Dús is het overmaken van geld het helende element. Goed voor hoofd, bloeddruk en stress.

Wie zich dus lekker wil voelen, die maakt vandaag nog 119, 169 of 229 euro (al naar gelang van de Biostabil van je smaak: zilver, bi-color of goldplated) over naar girorekening 900428 ten name van J.P. Schutten te Amsterdam.

7 opmerkingen:

Mevr. Bruintjes zei

Dank je Jan Paul! Ik heb net geld naar je over gemaakt en ik voel me nu al fantastisch. Ik had enorme hoofdpijn en stress. Maar dat is nu voorbij.

FRank zei

Maar, Jan Paul, loop je nu zelf niet een enorm gezondheidsrisico? Als geld óvermaken helend werkt, dan zou geld ontvangen wel eens heel erg gevaarlijk kunnen zijn.

Als ze dat er eens bij zouden zeggen op economische opleidingen...

Jan Paul zei

Ik doe álles om de mensen beter te maken, Frank. Dus ik neem graag dit soort levensbedreigende risico's.

FRank zei

We moeten je omdopen. Vanaf nu ben je 'moeder Jan Paul'.

Of Jan Paul Nightingale.

marieke zei

Maakt het nog uit hoeveel je stort? Zou je kunnen zeggen dat hoe meer ik stort hoe beter ik me ga voelen of wordt bij een hoger bedrag het risico voor Jan Paul te hoog en wil ik dat niet op mijn geweten hebben. Dilemma's, dilemma's.

Jan Paul zei

229 euro (de prijs van de goldpplated variant) lijkt me prima voor een blakende gezondheid.

Ik zit alleen te denken...

Al die mensen in de Biostabilreclame zijn flink op leeftijd en behoorlijk dom. Ik denk dus dat ouderdom en domheid tot de bijwerkingen kúnnen behoren.

marieke zei

o nee! ik ga snel kijken of ik die overboeking nog ongedaan kan maken. Ik had net 2x 229 euro gestort. 1 keer voor mezelf en 1 x voor Jan Paul om hem zo nog een beetje te helpen. Maar nu snel kijken of ik dat kan 'storneren'.