woensdag, mei 30, 2007

Jouw vrouw, mijn vrouw

Het jaar is nog niet eens voor de helft voorbij, maar wat mij betreft zijn de leukste 1 minuut en 46 seconden van het jaar al uitgezonden (heel vaak zelfs). Het betreft een fragmentje uit De televisie draait door over het programma 'Jouw vrouw, mijn vrouw'. Wie het nog niet gezien heeft: de laatste tien seconden zijn het grappigst.

7 opmerkingen:

ted zei

Tja, je hebt nu eenmaal leuke mensen, die dus voor PSV zijn, en de anderen, die klagen over smerige padjes!;-)

Jan Paul zei

Die padjes die door Philips zijn ontworpen...

marieke zei

O, gaat het dan niet bij iedereen zo? Aangaande de aanslag van de koffiepads? Weet je wat een werk het is om die aanslag te verwijderen? Zelfs met een schuursponsje? Ik merk het al weer het werk van een rasechte huisvrouw wordt weer zwaar onderschat. Zo blij dat ik er gewoon nooit aan begonnen ben. (Heb trouwens wel eens die aanslag er af staan boenen, en toen het schoon was, leek het wel of heel de keuken meer blonk, vanwege die nieuwuitziende, blinkende senseo koffiepaddeksel.)

Jan Paul zei

En de Playstation? Staat die wel keurig in de hoek, Marieke?

Ingrid zei

Hé Marieke, weer terug van vakantie! Heb je het leuk gehad?

Alexander zei

Ik vind dat aanslag hóórt op het petje. En ik moest heel, heel hard lachen, ik zal morgenochtend wel weer klachten krijgen van de buren.

marieke zei

@janpaul: je kent me toch?
@ingrid: ja, heerlijk niets gedaan!
@alexander: ik krijg klachten van mijn collega's omdat ik soms hardop zit te lachen en het is soms heel moeilijk uit te leggen waarom je dan zit te lachen. :)