maandag, mei 21, 2007

Gekke weekenden

Dames opgelet. Jullie kunnen schathemeltje rijk worden. Hoe? Door eens een paar maanden lang flink tekeer te gaan in de sportschool. Er is namelijk een enórme behoefte aan extreem gespierde vrouwen. Dat weet ik dankzij een van de afleveringen van Louis´ Weird Weekends van een paar jaar geleden.

Hij interviewde daar vrouwen die miljoenen verdienen met Rambo-achtige films waarin vrouwen de hoofdrol spelen. Xena, the Warrior Princess is er maar een (no pun intended) slap aftreksel van. In deze films zijn de mannen zwak en hulpeloos en zijn de vrouwen sterk en machtig. Het is een kleine subcultuur, maar wel een bijzonder kapitaalkrachtige.

Zo zijn er dus mannen die honderden dollars betalen om eventjes OPGETILD TE WORDEN door zo´n kranige dame. Voor hetzelfde tarief mag je OP SCHOOT bij een van de meisjes. Echt waar. Honderden dollars. Voor op schoot zitten. Meer niet. En natúúrlijk zijn er ook dames die verder gaan. Die het verpesten voor de rest. Die er beduidend lichtere zeden op na houden. Maar daarvoor moet je nog véél flinker in de buidel tasten.

Ik heb geprobeerd om ondersteunend filmmateriaal op Youtube en Google Video te vinden, maar dat is niet gelukt. Wie het wél weet te vinden en de link doorgeeft, mag even bij mij op schoot.

4 opmerkingen:

Jan Paul zei

En nog even voor de duidelijkheid, het gaat niet om filmpjes van gespierde vrouwen. Die zijn er zat. Het gaat om fragmenten uit die aflevering van Louis Theroux.

bibi zei

www.louistheroux.bluf.com

Jan Paul zei

Kom maar zitten, schatje.

Ingrid zei

Kijk, Bibi. Zo komt een rampdag toch nog goed.

En je maakt mij niet wijs dat er geen avondwinkel in Amsterdam is waar je je favoriete sterke drank kunt inslaan.

Maargoed, op schoot zitten bij je lief (en chocola eten!) helpt ook.

P.S. Neem een foto van jezelf met dat goede haar. Hou je toch nog iets goeds over aan deze dag.