vrijdag, maart 23, 2007

Knutfans opgelet!


Knut mocht vandaag naar buiten. Dat zorgde voor een voetbalstadion aan fotografen in de dierentuin. Ze hebben hun toestellen helemaal volgeschoten hebben met de mooiste foto´s. Als u ze wilt zien, surf dan naar www.anp-photo.com en toets de magische vier letters k.n.u.t. in. Veel plezier!

6 opmerkingen:

Thomas zei

Wie er geen bezwaar tegen heeft de hele rest van de dag een vrolijk deuntje in zijn hoofd te hebben, klikke hier en hore het aan:

http://www.youtube.com/watch?v=I_hvjwSgY6w

Jan Paul zei

Zou dit het officiële Knut-liedje zijn waarover gefluisterd wordt op het Knutblog? Vast van de makers van Schnappi.

Richard zei

Toen ik alleen nog maar via dit weblog hoorde over Knut vond ik hem erg schattig maar nu hij ook tot de Volkskrant en het Journaal is doorgedrongen begint bij mij de Knut-moeheid toch een beetje toe te slaan. Is er ergens in een dierentuin geen lief zeepaardje geboren dat onze aandacht nu nodig heeft?

Jan Paul zei

Ik heb dat zelf helemaal niet. De afgelopen weken ben ik uren met het diertje bezig geweest, en dat zal ook nog wel zo blijven.

Maar het heeft geen zin om dingen over Knut te schrijven als er op andere sites veel meer over hem te vinden valt. Daarom was ik al gestopt. Woensdag kwam er alleen ineens allerlei onzin over het beestje in het nieuws en moest ik toch even ingrijpen.

Thomas zei

Op het NOS Journaal speelden ze een ander liedje over Knut, geloof ik: Knut Ist Gut. Maar die kon ik niet vinden op Youtube. Hij heeft dus maar mooi twéé liederen die over hem gaan.

Jan Paul zei

Ik heb een fragmentje gevonden, op: http://www.migusto.de/a_mp3/Knut_kurz1.mp3. Ik vind het een beetje een suf nummer. Dan klinkt mijn eigen ´ode aan Sien´ een stuk beter. Ik weet alleen niet hoe ik dat op het blog zou moeten zetten.