woensdag, maart 07, 2007

'Knut was inderdaad buiten'

Medewerkers van de dierentuin van Berlijn hebben bevestigd dat Knut inderdaad buiten is geweest. Op foto's, waarvan nog niet is bevestigd dat ze authentiek zijn, is inderdaad een kleine vriendelijke ijsbeer te zien die sterk op Knut lijkt. De foto komt overeen met het verslag van een ooggetuige die beweert dat hij Knut aan een steen heeft zien ruiken. 'We onderzoeken de zaak nog', aldus een woordvoerder. 'Het is nog te vroeg om conclusies te trekken uit een foto de wellicht vals kan zijn.'

10 opmerkingen:

Jan Paul zei

BREAKING NEWS - WOORDVOERDER: 'BEELDEN KNUT AUTHENTIEK'.

bibi zei

Godzijdank

marieke zei

ha bibi, ik zie dat jij ook via sms-alert een bericht binnenkreeg over Knut. blij dat het werkt!

Ingrid zei

Geen sms ontvangen...
Is mijn gsm nog niet Knut-compatible?

marieke zei

nee, zolang je nog geen contributie hebt betaald, krijg je geen sms... je zit dus nog niet in het systeem. Bibi is vrijgesteld van contributie vanwege haar werk als secretaris voor de fanclub. Dat doet ze namelijk vrijwillig. Ik heb voor haar uitgezocht dat dat gunstiger is ivm belastingaftrek enzo...

Ingrid zei

Ja zeg, ik sta te springen om contributie te betalen. Je zou nog uitrekenen hoeveel, Marieke. Ik ben geen wanbetaler hoor!
Anders ga ik als fan van het eerste uur wel Knut-flyers uitdelen op het marktplein hier. Of Knut-t-shirts en mokken verkopen.
Wacht eens even, dat is PR. Dan ben ik dus een vrijwillig PR-medewerker! Laat die sms-alerts, screensavers en webcams maar komen...
Leve Knut.

Edward van de Vendel zei

Heb gehoord dat het KNIL-centre de boel niet aan kan momenteel. Misschien moeten we voedselpakketten sturen. Voor de telefonistes.

Thomas zei

Ik kan het bijna niet geloven. Wat een onovertroffen mijlpaal in dat korte leventje. Zo jong nog en dan al...
Wat een tegenvaller dat de KNIL-telefoonlijnen het nu net vandaag niet aankunnen. Gelukkig hebben we altijd de stichting Korrelatie nog. Mochten er meer hulpbehoevenden zijn: 0900-1450.

marieke vanuit crisiscentrum KNIL zei

Edward, hartelijk dank voor de voedselpakketten. Kan jullie melden dat de telefonistes er heel blij mee zijn. Nu blijkt echter dat de lange wachttijden met name worden veroorzaakt door het feit dat er gekozen is voor poolse seizoensarbeidsters. Dit blijkt de communicatie niet makkelijker te maken, waardoor de eerste 25 telefoontjes tot op heden nog niet zijn afgehandeld. De LOI is inmiddels ingeschakeld voor een spoedcursus Nederlands. Gevolg is echter dat de contributie voor de fanclub omhoog zal moeten. Later volgt meer.

Ingrid (PR-medewerker Knut fanclub) zei

Inmiddels wordt ook de laatste hand gelegd aan de Ice Ice Baby-ringtone, die met de verwachte downloads de LOI cursus met gemak kan financieren.
Daarnaast wordt de Making Of dvd op dit moment gemonteerd. De verwachte inkomsten daarvan zullen ongetwijfeld de contributie weer iets omlaag kunnen brengen.