woensdag, maart 21, 2007

Het meisje met de röntgenogen (1)

Er is een boel gekkigheid op de wereld. Neem nou Natasha Demkina. Zij beschikt over twee keurige gezonde röntgenogen. Röntgenogen? Ja röntgenogen. Die ogen werken zelfs zo goed dat ze er weinig plezier aan beleeft. Ze slaat alle spannende dingen over en kijkt regelrecht ín de darmen, lever en andere smurrie.

Dat begon al toen Natasha tien jaar oud was. Toen zag ze voor het eerst de organen in haar moeder. Ze benoemde de vorm van het hart, de lever, de darmen en de rest uitvoerig, terwijl ze nooit anatomieles had gehad. Al snel verspreidde haar verhaal zich door het dorp waar ze woonde. Iedereen met lichamelijke klachten kwamen bij haar voor een consult. En ook gerenommeerde artsen raadpleegden haar voor een second opinion – die vaak afweek van de ‘first opinion’, maar wél correct was.

Haar spreekuren waren zo’n succes dat Natasha al gauw een nationale bekendheid werd. Van daaruit wist ze heel Engeland versteld te doen staan, toen ze op uitnodiging van The Sun een spreekuur in Londen hield. Ook daar wist ze vriend en vijand te verbazen met haar accurate observaties – al ging het één keer mis. Ze zag in het lichaam van een volkomen gezonde arts de meest vreselijke kwalen.

Dus, als u een probleem heeft en u kunt haar vinden, misschien kunt u dan Natasha Demkina inhuren...

4 opmerkingen:

Thomas zei

Die ene keer mis, die is natuurlijk waanzinnig spannend. Daarmee valt ze (misschien wel) door de mand. Wat ging er mis? Had de dokter kerngezonde, maar toch rare misvormde organen, waardoor Natasha zich vergiste? Of lag het ergens anders aan?

Jan Paul zei

Ze zag nierstenen, een galblaas waar het een en ander aan mis was, een lever die naar de gallemiezen ging en nog veel meer onheil. Maar bij een medische check-up later, bleek er niets aan de hand te zijn...

Maar morgen meer.

ted zei

Je zoekt altijd een logische verklaring voor zulk soort fenomenen, althans ik. Het is altijd erg frustrerend als ik geen antwoord weet, zoals nu. Daarom heb ik ook een gruwelijke hekel aan goochelaars en illusionisten. Als ik de truc niet snap vind ik er niks aan en als ik hem eenmaal door heb óók niet.

carin zei

Natasha is een *nieuwetijdskind*,een speciale meid,eerlijk en oprecht.Zij heeft iets dat anders is,medisch onverklaarbaar.In America,zijn psychologen baby's aan het onderzoeken,die tv kijken en de tv staat uit.De baby's nemen *beeld* waar en de psychologen zien visueel niks.Een raadsel??Natasha is/was net zo een raadsel.Voorbestemd geboren met een *gave* die het bestuderen waard is.Alleen *het bewijs* moet bij wetenschappers honderd procent zijn.Wanneer is het sceptische ten opzicht van zoiets eens af.Neem Natasha en vele kinderen eens *onbevooroordeeld*.Zulke mensen verrijken de wereld,met paranormale waarnemingen,net als Allisson Dubois,Derek Ogilvie,Peter van de Hurk en veel paranormalen.Zo zijn er door de eeuwen heen,al velen geweest en zullen er nog veel RARE komen.