woensdag, maart 07, 2007

Grote wijziging in de TOF!

Het is nog nooit voorgekomen in de geschiedenis van de TOF dat de toptien tíjdens de bekendmaking nog bijgesteld moest worden. Maar nu is het toch echt zo. De UFO’s zijn op het allerlaatste moment nog met stip gestegen. En wel hierom:

U kent ongetwijfeld de verhalen van UFO-kenners die beweren dat er al lang ruimteschepen gevonden zijn en dat de ruimtemannetjes al contact gemaakt hebben met onze regeringen. De regeringen hebben het alleen geheim gehouden, zeggen ze.

Tja. Dat geloofde u natuurlijk niet. En ik ook niet. Maar nu krijgen de UFO-kenners steun uit onverwachte hoek. Uit de hoek van een regeringsleider die deze kennis tot nu toe geheim heeft gehouden...

De voormalige minister van defensie van Canada, Paul Hellyer, vindt dat alle regeringen hun kennis over buitenaardse wezens moeten bundelen. Hij beweert zelf UFO’s te hebben gezien en weet dat er tientallen geheime dossiers over dit onderwerp in andere landen zijn.

‘De buitenaardse wezens hebben technologie waarmee ze razendsnel door sterrenstelsels kunnen bewegen. Van die kennis moeten wij profiteren om ons milieuprobleem op te lossen. Dat kan alleen door openheid. Daarom moeten alle regeringen de technologische kennis die op deze wijze is opgedaan uitwisselen.’ aldus Hellyer.

Dankzij Paul Hellyer zijn de UFO’s gestegen naar de derde plaats in de TOF.

2 opmerkingen:

Jan Paul zei

Miebeth, beweer jij hier dat een voormalige minister van defensie van Canada beweert dat er overal geheime rapporten liggen over gevonden UFO´s?

Miebeth Zalfjes zei

Ja Jan Paul, het is momenteel een grote rel in Canada.