vrijdag, februari 16, 2007

Polovandalisme

Wij hebben Edgar Davids. Zij hebben Abey. In Sri Lanka spelen ze namelijk olifantenpolo, een miljonairsvariant op gewone polo. Abey, het heethoofd op de foto, had er geen zin meer in. Waarschijnlijk was hij het niet eens met het commentaar van de zijlijn. Hij gooide zijn ballast (zijn rijder en een polospeler) van zijn rug en stortte zich daarna op deze minibus, waar weinig meer van over bleef.

4 opmerkingen:

ted zei

Dit fragment was vanavond ook te zien aan het einde van het NOS acht uur journaal. Wat ben je up to date, Jan Paul!

Anoniem zei

goedenmorgen, het is zaterdag en hier in het zuiden lijkt, nee, IS het warempel lente! geen olifanten helaas, maar wel soortgelijke mensen die de straat als een porseleinkast gebruiken. carnaval staat voor de deur. wildplassers en onverteerde frieten met vette sauzen, daar mogen we de komende dagen doorheen baggeren.
ben op reis geweest in Bloggerland en bij de Volkskrant beland. werd er even duizelig van, maar een nieuwe vlag is zooo geplant, Jan Paul en Ted. ha. mocht je er uberhaupt nog tijd voor hebben (grinnik)! er is veel te ontdekken. zo dus ook al een tweede Zeeuw ontmoet.
een fijn weekend gewenst!

http://metdezachteg.volkskrantblog.nl

ted zei

"Hedde gij nog mayo in de koelkast?", is uitgeroepen tot dé carnavalhit van het jaar, zag ik op tv. Ja, ik weet wel dat ze "ayer" zingen, maar ik versta "mayo", omdat volgens mij helemaal niemand in Brabant "ayer" zegt tegen eieren. Dus als Bibi vol goede moed naar het zuiden afreist om overal aan te bellen met bovenstaand verzoek, moet ze zich niet af laten schepen met een gebakken ei.

Jan Paul zei

De laatste keer dat ik carnaval vierde was ´De kenst mich tralalalala´ een grote hit. En ´Wa´n lekker ding bende gij. En ge hebt zo´n lekker kuntje.´ Ik sla dit jaar maar even over om me aan de hogere kunsten te wijden.