maandag, februari 19, 2007

Konijntjes

Hier een beetje tegengif om alle foto's van pasgeboren beertjes en andere dierentuinvriendjes op dit blog te compenseren. Het heet 'The Book of Bunny Suicides' en het is geschreven door Andy Riley. Het thema van het boek is heel simpel: konijntjes die het niet meer zo zien zitten in het leven en daar iets aan doen.
Ik ben hier gigantisch het copyright aan het schenden, dus het kan zijn dat de firma Blogger de plaatjes straks weer van deze pagina halen. In dat geval kunt u deze plaatjes en vele andere hier weer terug vinden.
Ik vind overigens gewoon dat ik ze mag plaatsen omdat ik er immers reclame voor maak. Kijk maar: The Book of Bunny Suicides is in Nederland verschenen bij uitgeverij BZZToH en is bij elke boekwinkel te bestellen.

5 opmerkingen:

ted zei

Ach ja, reclame. Dus als ik jouw boek uit de boekhandel steel en dat op mijn weblog vertel, dan moet je dat zien als reclame, Jan Paul?

Jan Paul zei

Nee, dat is iets anders. Wat je wel mag doen is de mooiste stukken uit mijn boeken op je blog zetten en erbij vermelden dat die boeken voor zeer aantrekkelijke bedragen in de winkel te koop zijn. Zoals ik het ongeveer met de konijntjes heb gedaan.

ted zei

Dan heb je het over het citaatrecht. Dat mag. Maar jij overschreed de grens door meer complete konijnenplaatjes te laten zien dan het citaatrecht rechtvaardigt zónder dat je daarvoor toestemming hebt gevraagd aan de maker. - Wat voor straf daar op staat weet ik niet, maar het zou kunnen dat ze (an eye for an eye, a tooth for a tooth) met jouw ranke halsje hetzelfde doen als wat er gaat gebeuren met dat arme knijntje in die cd-speler.

ted zei

Maar voor dat boek van jou waar ik de mooiste stukken uit op mijn blog zet hoef ik niet te betalen, hè, want ik maak speciaal reclame voor je. Jij hebt toch ook niets betaald voor die knijntjes waar je reclame voor maakt?

Jan Paul zei

Nee, da's gratis natuurlijk. Ik kan je 'Het NOS Jeugdjournaal in een notendop' aanbevelen.