zaterdag, februari 03, 2007

Inger Nilsson aangekleed

Mijn blog wordt de laatste tijd goed bezocht. En weet u waarom? Omdat mensen uit de hele wereld googelen op "Inger Nilsson nude". Wat is daarmee aan de hand? Staat ze in de Zweedse Playboy? Heeft ze naakt een bijzondere prestatie verricht? Dansen Zweedse ex-kindersterren naakt op het ijs op de zender Tölpä? Wat is het? Wat? Wat? Hiernaast staat een recente foto van haar. Leuke dame, lieve lach. Maar héél erg jammer is het niet, dat ze al haar kleren nog aan heeft. Laten we wel zijn.

Maar het kan nog erger. De helft van de googelaars googelt op "Pippi Langkous naakt". Stelletje viezerds. Maar... zijn er soms foto´s uit haar verleden opgedoken? Is er iets anders aan de hand? Tja, echt belangrijk is het allemaal niet, natuurlijk. Maar ik ben nu wel nieuwsgierig geworden. Vooral omdat er zo veel googelaars zijn. Ineens.

Ik heb zelf gegoogeld om het uit te vinden, maar ik heb niets gevonden. Daarom stel ik voor dat iedereen die via deze naakt-zoekopdracht bij dit stukje terecht komt mij direct opheldering geeft middels een comment op dit blog. Het mag uiteraard anoniem, dat maakt niet uit. Ik hoef dit stukje ook niet meer te vertalen in het Italiaans of Spaans, zoals enkele weken geleden, want er zijn genoeg Nederlandstalige Inger Nilsson-googelaars die mij kunnen antwoorden.

32 opmerkingen:

Anno Niem zei

Wel, ik geef toe dat ik heb gezocht op "Pippi Langkous naakt", maar u vat het verkeerd op! Ik bedoelde "naakt" in de zin van: naken, naderbij komen. Ik zocht of er herhalingen aan zitten te komen van die leuke tv-serie: náákt Pippi? Maar u maakt er meteen weer iets smerigs van, meneer Schutten. Viezerik!

Ona Niem zei

Ik sluit me bij mijn neef Anno aan. Ik googelde op ´Pippi Langkous maakt nieuwe serie´, maar vertikte me. Die M is dus een N geworden. Viespeuk.

anna niem zei

U verdraait de zaken, meneer Schutten! U liet de helft van mijn zoektermen weg en maakte ervan: Inger Nilsson nude. Terwijl ik heb gezocht op: Inger Nilsson nu de DVD-box. Het is mogelijk dat ik een spatie vergeten ben, maar het zou me niets verbazen als u die spatie zélf heeft weggelaten om meer bezoekers naar uw log te trekken. Ja, zo laag en ordinair bent u wel, meneer Schutten!

Pseudo niem zei

Ik weiger voortaan dit walgelijke blog nog een keer te bezoeken.

Je wilt weten wat er in het toneelstuk van Pippi Langkous na akte 2 gebeurt en komt meteen op de site van een maniak.

Jan Paul zei

Jullie zijn niet alleen viezerds, maar ook lafaards! Ik ben weer een heleboel keer bezocht door naakte Inger Nilsson googelaars, maar niemand durft te reageren. Zwak.

Anoniem zei

Quiest-ce.pps‎(1MB)‎

Apolonia zei

Hallo,

Ik hou eigenlijk helemaal niet van dit gedoe, Pippi Langkous naakt of niet naakt. Maar ik weet wel waar het vandaan komt.
Ik kreeg afgelopen week namelijk een mailtje met een bijlage van een "vermeende" naakte pippi oftewel hoe goed ze was "opgedroogd"
Ik als trouwe "pippifan" van vroeger geloofde er natuurlijk niets van dat deze "Heather Christensen" onze "oude pippi" was. Want die heet Inger Nilsson en is notabene al 43 jaar! Daar kwam ik ook achter, na wat googelen.
Wat een opluchting dat deze bimbo niet de echte Pippi is. Wel jammer dat de echte Pippi niet iets mooier is "opgedroogd" Wil je de bijlage nog zien? Dan stuur ik hem je graag door. Einde zoektocht naar de "naakte waarheid" over Pippi ;-) Groet, Apolonia

Anoniem zei

Beste meneer Schutten,
bedankt voor uw zoektocht. Een zucht van opluchting ging door mijn vriendenkring. Ik kreeg nl van mijn vieze broer de slide show van een zgn naakte pipi in het nu. Een van mijn vriendinnen is serieus in regressie gegaan omdat zij pipi als al rol model zag, en dat zij tevens de oorzaak is van haar voortvaarende carriere (is ook een beetje sneu). Nu kan ik haar dus met een gerust hart vertellen dat pipi niet ten onder is gegaan, en nog steeds braaf haar onderbroek aanheeft.

Anoniem zei

Tja, nu eenjaartje later gaat die slideshow weer door het funmail circuit...
Moet eerlijk bekennen dat ik ook niet direct op het gezicht of de naam heb gelet.......
werd overigens netjes en terecht gecorrigeerd door mijn vrouw. Dan wil je toch wel weten of Inger naakt een beetje in de buurt komt.
Pipi heeft inderdaad haar onderbroek aangehouden, respect.. Mysterie ontrafeld maar 'still ongoing' lijkt het.

Anoniem zei

Wij genieten amerikanen van zeer pipi longstrumpf naakt. Zij is goed.

Respect.

Het is een schande dat er geen echte pipi longstrumpf aan de hand in huidige tijd is. Wij zijn onbuigzame pipifans hier in Amerika en zij is een brandende vrouw, die inger nilsson. Wij willen meer van haar lichaam dat naakt is op de filmrol. Hebt gij haar onderbroeken gearresteerd? Groet verwelken keert gij hen terug. Naar hier.

Geholpen abe en hannah

Het VUILE DOELWIT!

Anoniem zei

ik zocht gewoon op inger nilsson, maar je hebt me nu wel op een idee gebracht..ff googlen :)

Anoniem zei

Ja, natuurlijk heb ik ook effe gegoogled voor pippi naakt!
Nou en?
Ik was wel eens benieuwd hoe ziek de wereld nu is geworden.
Viel gelukkig nog allemaal mee!
wannabee's en een enkele perverse.
Maar goed: een beetje pedo ........

Hahahahahaha zit effe te stangen naar die mensen die zich wentelen in excuses!

Pippi was vroeger mijn heldin!
Lekker eigenwijze trut, met een grote mate van onafhankelijkheid.

Van mij mag je lekker zoeken naar naakte pippi's.
Ze zijn er gewoon niet, punt uit.
In die tijd bestond er nog fatsoen!
Als ik echter nu terugkijk naar die oude series, moet ik wel toegeven dat het een behoorlijk lelijk kind was.

Al bestond hier een naaktfoto van, heb ik daar echt even geen interresse in!
De wat Recente foto's die op deze site zijn geplaatst, sterken mij nog meer in deze mening.
Kleine kinderen worden groot!

groet

revived!

Anoniem zei

IDIOOT!

Tim zei

Waar is ze nu? Ik wil Pipi naakt!

Anoniem zei

Ik begrijp dat dit een oude discussie is. Ik zocht wel op NAAKT, vanwege het simpele feit dat er naaktfoto's van een volwassen jonge Inger Nilsson zijn. En het was een gevalletje: mooi rood is niet lelijk.
Ik hoop dat je eindelijk een eerlijk antwoord hebt.....al is het 2 jaar na dato.

Groeten en ik zoek nog even verder.

Anoniem zei

Ik denk dat de ophef over een naakte pipi is ontstaan door zweedse kranten berichten, dat een Zweedse kunstenaar een wat pikantere versie van pipi heeft gemaakt. kijk naar dit artikel: http://archief.nrc.nl/?modus=l&text=Palle+Thorsson&hit=1&set=2

problem solved???

Aegis zei

laten we eerlijk zijn, een naakte pipi moet je toch een keer in je leven gezien hebben.
Zo lang Mr Nillson en witje er maar niks mee te maken hebben...

Anoniem zei

ik zocht gewoon op inger nillson, en 'inger nillson nude' was de derde hit... dat wekt natuurlijk denieuwsgierigheid op...

mc_chr0nic zei

U bent niets meer dan een ordinaire viespeuk.....U maakt uw blog met de zoektermen nude/naakt/undressed enzomeer. Erg simpele manier om lezers te lokken dunkt me. Eens te meer, als u zelf de perversiteit te koop hebt, is het idee van pippi langkous naakt toch ook bij u opgekomen?Anders maakt een mens zo'n blogs niet. Ik ben zelf opgegroeid met pippi langkous en heb zelf een dochter die het heel graag kijkt. Ik geef al de anderen gelijk in hun reacties. U bent een stommeling tout court! gegroet

Anoniem zei

Waarom zou je uuuuuren googlen om een 13 jarig roodharig meisje bloot te willen zien. Viespeuk!!! Gr Cyriel

ruilen zei

die naakt foto`s waren niet van inger nilsson nu of 10 jaar geleden das gewoon een model met rood schaamhaar

Anoniem zei

Iemand vertelde me dat er naaktfoto's circuleerden van Pippi Langkous. Natuurlijk wekt zoiets mijn interesse al zou het niet de moeite zijn. Zoals u zegt, gelukkig heeft ze haar kleren aan op de foto ;-) Toch blijft het me verbazen dat iedereen sowieso geïntrigeerd is door naakt.. :-)

Anoniem zei

ik was benieuwd hoe de spelers er nu uitzagen! als je in google Inger Nilsson intypt krijg je gelijk een aantal aanbevelingen 1 daarvan was playboy. wie klikt daar nou niet ff op?

R.H. zei

Het is heel erg simpel.
Als veel mensen iets doen slaat het over op anderen.
Oftewel veel mensen typen dus in: Inger Nilsson nude of naakt.
Wat ik wel frapant vind is dat iedereen het ontkend.
Ik heb het gedaan! en waarom?
Niet omdat ik houd van naakte oude vrouwen of naakte jonge meisjes, nee!
Omdat ik had gehoord dat ze in de playboy stond en ik was benieuwd naar de foto's.
Ik weet ook waarom al die ophef er is.
Ze heeft ooit een photoshoot gedaan voor een sportwinkel of magazine (dat weet ik niet) daar was 1 pikante foto bij, waarbij ze voorover stond gebogen met haar achterwerk naar de camera.
Deze foto's zijn uiteindelijk niet uitgegeven en niet op google te vinden.
Wel heb ik die ''pikante'' foto in mijn bezit maar die is niet zo bijzonder.
Ze heeft gewoon kleren aan alleen is haar lichaam (door de kleren) zichtbaar.
Of u het nu gelooft of niet, ik heb deze foto en NEE ik ga hem niet inscannen want ik vind niet dat die vrouw het verdient om te worden achtervolgt door allerlei oversexte mannen en vrouwen die haar graag naakt willen zien.

Anoniem zei

Heather Christensen... ze is de naakte pippi jajaja rodelt op internet ppoint presentatie... idereen zoekt haar

treebeard zei

-Ik heb Inger Nilsson naakt gezocht omdat ik ooit eens een naakt PPS van haar heb ontvangen.
Het was een mooie naakte en voel me helemaal geen viespeuk daarbij!!

grts Tony

DDS zei

Ik zocht Inger... Ik wil weten hoe ze er nu uitziet dus ik zocht in plaatjes "Inger Nilsson", nietsvermoedend drukte ik op uw plaatje en kom bij deze blog... Aangezien u gezocht heeft ben ik eigenlijk wel benieuwd of u nog informatie over deze dame heeft kunnen vinden? Het enige wat ik vond was een oud artiekel uit 1979.

Jan Paul zei

http://janpauls.blogspot.com/2006/11/de-sterren-uit-het-verleden-pippi-tommy.html

Anoniem zei

Ik las ergens "RIP Pippi Langkous" dus ging ik op IMDB zoeken. Toen ik de naam copy-paste in Google, kwam er automatisch "Inger Nilsson Playboy" als suggestie. Viezerik als ik ben, klikte ik erop en kwam ik op je blog. Geen idee waarom :P

Mirjam zei

Hahaha grappig blog. Ik googlede inger nilsson afbeeldingen om te zien hoe mijn jeugdidool er tegenwoordig uitziet. En op deze mooie foto is ze nog net de leuke pippi van vroeger!
Moet er overigens niet aan denken haar naakt te zien hahaha

karltje zei

Je bent toch een man of niet,het heeft niets met viezerik te maken jij schijnheilige.inger nilsson is gewoon een mooie vrouw en men is nieuwschierig hoe ze zonder kleren eruitziet.bovendien zoek ik geen naakt kind jij hypocriet.maar een naakte vrouw

Anoniem zei

Eigenlijk zoekt iedereen dan Tami Erin ... een andere actrice die ooit pippi langkous speelde ;-) en dààr bestaat wel pikant materiaal van :-D