woensdag, januari 17, 2007

Volgevreten

Dit is Chuang Chuang. En Chuang Chuang is de beroemdste panda van de afgelopen week. Want Chuang Chuang is zo dik dat hij geen zin meer heeft in seks. Nou is het libido van panda's toch al niet om over naar huis te schrijven, maar die van Chuang Chuang is helemaal bedroevend. Voor sommige panda's gebruiken ze pandaporno als stimuleringsmiddel, maar Chuang Chuang krijgt een andere therapie. Hij moet eerst Sonjabakkeren...

9 opmerkingen:

Lilli zei

Arme Chuang Chuang... wil zijn leven celibaat doorbrengen, lekker knagen aan de bamboe, krijgt 'ie dit... SonjabloodyBakker aan zijn pens. Wat te doen, wat te doen...

Jan Paul zei

Tja als bedreigde diersoort ben je wel heel erg de pineut als je gewoon geen zin hebt in seks.

Of misschien is het wel een pandamonnik die van zijn geloof celibatair moet blijven. Krijgt-ie ineens de Sonjabakkergestapo op zijn dak.

Lilli zei

Volgens mij heb je het als bedreigde-diersoort-zonder-sexuele-aandrang nog moeilijker dan een laboratoriumrat (of -muis, -aap, -enz. -enz.)

En wie zegt dat hij wel zin in sex heeft wanneer hij Sonjabakkerisch is afgevallen?!

Tsjonge jonge jonge jonge...

Jan Paul zei

Een bioloog heeft mij ooit geleerd dat dieren zich alleen willen voortplanten als ze zich goed voelen. Misschien is Chuang Chuang dus gewoon een beetje depri. Dat wordt met zo'n dieet natuurlijk alleen maar erger. Prozac moet-ie hebben. Of lichttherapie.

Lilli zei

Maar aan prozac raakt 'ie verslaafd, en lichttherapie is beroerd voor zijn toch al niet zo beste zicht... En bovendien ben jij blijkbaar overtuigd dat de jongen zich inderdaad moet voortplanten. Is dat iets hormonaals van jou?

Ingrid zei

Lichttherapie lijkt me beter, zeker gezien de ingebouwde Panda "zonnebril". Géén Prozac! Dat schijnt een echte libidokiller te zijn. Dat helpt dus niet bij het voortplanten. Als hij daar al oren naar had.
En anders: kan het niet zijn dat hij gewoon 'de ware' nog niet is tegengekomen...?

Jan Paul zei

Nee ik wil een gelukkige Chuang Chuang. Hij hoeft zich van mij helemaal niet voor nageslacht te zorgen als-ie dat niet wil. Zelfs niet als hij daarmee het voortbestaan van zijn soort in gevaar brengt. Dat is meer de schuld van de mens dan van hem.
Maar ik geloof die bioloog wel. Gelukkige dieren hebben drie kenmerken: ze zien er gezond uit, ze planten zich voort en ze worden oud.

Lilli zei

Is 'ze planten zich voort' misschien een projectie van die biologen? Het kan theoretisch en praktisch gezien toch niet zo zijn dat iedereen zich 'wil' voortplanten? Als je habitat verdwijnt zou de evolutheorie toch voorspellen dat je je als soort aanpast. Of heb ik dat nou niet helemaal juist begrepen.

Lilli zei

Ik wil ook een gelukkig Chuang Chuang trouwens ;-)))