zondag, december 03, 2006

Artis de Paulus

Bij Michael Jackson ging het mis, bij Pamela Anderson, bij Vanessa... te veel plastische chirurgie is nooit goed. En dat blijkt maar weer. Artis was nog niet tevreden, ging naar dokter Ted en, nou ja... dit is het trieste resultaat. Ik weet zeker dat Artis de Partis zich nu wel voor de wilde dieren gaat gooien. En dat is maar goed ook.

Enkele dingen over Artis de Partis die u nog niet wist:

Artis de Partis had een tijd lang een geheime relatie met Valérie Giscard d´Estaing, maar de ex-president ging er later met Gargamel vandoor.
Artis de Partis stemt op Geert Wilders (alle uitheemse dieren het land uit, dan heeft AdP lekker de steppeweide en de apenverblijven).
Artis de Partis had een minderheidsbelang van 49% in de organisatie van sekszakenman Charles Geerts.
Artis de Partis was het AIVD-lek, waarover de Telegraafjournalisten niet uit de school wilden klappen.

Zo. Nu bent u weer helemaal op de hoogte.

17 opmerkingen:

ted zei

Ach, je moet wel heel wreed zijn om dit schattige Artisje de Partisje met zijn snoezige snuitje voor de haaien en de honden te willen gooien!

Jan Paul zei

Dokter Ted, geef nou maar gewoon toe dat de operatie faliekant mislukt is. Zo wil je er toch niet uit zien?

Lilli zei

Wat heeft Partis van Artis daar een raar worstje onder zijn linkerokseltje gekemd?

Jan Paul zei

Kijk ook dat is Artis de Partis. Die viespeuk marineert vieze zweterige worstjes onder zijn oksel. Alleen daarom al heeft-ie geen bestaansrecht.

Lilli zei

Artis lijkt me nou zo'n typische 'Rita-stemmer'. Alle niet-sokken het land uit!

Kees zei

Beste Jan Paul, ik verzoek je dringend, zij het vooralsnog vriendelijk, je vanaf heden te onthouden van kant noch wal rakende suggesties aangaande de vermeende agressie van de door jou volstrekt ten onrechte “Engelse Mastiff” genoemde Old English Mastiff. Ben je nou helemaal belatafeld?! Het edelste aller rassen ‘neerzetten’ als verscheurend?! Terwijl het die domme en, dankzij Ted, allengs verlelijkende knuffel zou likken, koesteren, beschermen? Namens de (wie kent hem niet?) Old English Mastiff Club Nederland sommeer ik je je vanaf heden te onthouden van uitlatingen de Old English Mastiff betreffende. Dat je het even weet.

ted zei

Ik protesteer in alle toonaarden even unaniem tegen de term "verlelijkend" voor wat betreft het nieuwe voorkomen van de knuffelachtige Artisje de Partisje. Zelfs als zijn schattige snoetje je niet aanstaat, dan nóg heeft hij veel meer karakter dan voorheen! Echt wel!

Jan Paul zei

Maakt mij niet uit, Kees. Met je Old English Mastiffs. Volgens mij denken deze dieren een stuk genuanceerder over het bestaansrecht van Artis de Partis dan jij. Zo niet, dan gooien we Artis de Partis lekker voor Sien. Die zou hem in zoveel stukken scheuren dat de resten van de sok nog dertig jaar later in uithoeken van de dierentuin gevonden worden.

Want zo is Sien. Integer. Vastberaden. Taakbewust.

Jan Paul zei

Er is één voordeel aan de mislukte operatie, Ted. Er viel al weinig aan te verpesten.

bibidepibi zei

Ik beaam wat Kees zegt. Ik ken Alyssa en al valt ze soms een vulpen aan, al gaat ze hier en daar spullen te lijf, Artis de f***ing Partis zou ze met al haar zeventig kilo's bewaken en koesteren. En Sien? Sien heeft nog nooit een knuffeldier opgegeten. Integendeel, in haar vruchtbare verleden heeft ze varkentjes en koetjes tussen haar pootjes gewarmd als was het haar eigen kroost. Op goed moment zag ik hoe ze het varkentje probeerde te voeden door het heel zachtjes tegen haar buik te drukken. Dat varkentje ging zelfs in de bek mee naar buiten als ze uit moest. Artis de Partis heeft dan misschien een lelijke en zichzelfhatende schepper, A de P zelf kan daar niets aan doen. En als je nu niet gauw ophoudt A de P voor gek te zetten op dit blog dan schakel ik de partij voor de dieren in.

Jan Paul zei

Bibibibibibi. Het is ronduit beschamend hoe slecht je je eigen hond kent. Angstaanjagend beschamend. En in- en intriest. Inderdaad. Sien heeft wel eens een varkentje gekoesterd. En ze heeft wel eens schoenen geadopteerd. Net als tennisballen en dingen die ´piep´ zeggen als je er in bijt. Maar toen was ze schijnzwanger. Toen was ze zichzelf niet. Nu is ze weer normaal. Tegenwoordig worden tennisballen, schoenen, Queridoredacteuren en ongeïspireerd inelkaargeflanste opgevulde sokken weer gewoon aan flarden gescheurd.

Het wordt hoog tijd dat je je eigen hond weer eens wat aandacht geeft. Als je Sien nog herkent. En er niet met een teckel vandoor gaat.

Edward van de Vendel zei

Ik ben in de war. Is Artis de Partis een Queridoredacteur?

Jan Paul zei

Nee Edward, maar meneer Zweekhorst de Peekhorst wel.

Kees zei

"Ongeïnspireerd inelkaargeflanste opgevulde sokken"?

Jan Paul zei

Ja. Zoals Artis de Partis.

bibi zei

Wie aan Artis de Partis komt, die komt aan mij. En ik zal met een foto bewijzen dat Sien een zeer vredelievend dier is. Ze heeft Queridoredacteuren lief. Het was een klein vergissinkje in die tijd, omdat ze dacht dat ze de auto moest beschermen. Er wordt vandaag de dag zeer vaak ingebroken dus toen er opeens iemand instapte herkende ze die niet direct als liefdevolle redacteur. En wat is er nu opeens weer mis met teckels?

thea zei

Ik denk dat ze met mayonaise vast wel lekker zijn.. (ahhhh, neeeee, natuurlijk niet!)