dinsdag, november 21, 2006

Satan surft

Satan is moderner dan u denkt. Hij is zelfs een stuk handiger met computers dan de meesten van ons. Tenminste, dat wil de priester Jim Peasboro ons doen geloven. Hij merkte dat veel leden van zijn parochie in contact kwamen met duistere krachten als zij achter de computer gingen zitten. Ook in de pc van Peasboro zelf schuilde Het Kwaad. Zijn computer startte zichzelf op en begon het spontaan uit te schelden. Daarna printte hij pagina´s vol onleesbare tekst - het bleek later een mesopotamisch dialect van 2800 jaar oud te zijn.
Volgens de eerwaarde is één op de tien pc´s van na 1985 bezeten. Nou hoeft u uw gloednieuwe Imac niet meteen op straat te zetten en te vervangen door uw Commodore 64 of ZX Spectrum op zolder. U kunt ook de Ghost Radar (zie hier rechtsboven) aanschaffen. Die kan aantonen of uw harde schijf bezeten is. Zo ja, dan kunt u die vervangen door een nieuwe. Het kost wat, maar dan heb je ook wat.

1 opmerking:

Jan Paul zei

Waarom zou Satan eigenlijk niet met oude computers om kunnen gaan? Slecht in Basic? Dat weiger ik te geloven. Sterker nog, in Basic is het makkelijkste computerprogramma voor Satan ooit te schrijven, van één regel:

10 Go to Hell