maandag, november 13, 2006

Record


Aanschouw Snakeman Jack Bibby. Hij breekt hier het wereldrecord ´ratelslangen in je mond houden´. Echt waar. Volgens mij verdient deze actie nog twee vermeldingen in het Guinness Book of Records. Ten eerste: ratelslangen breken record met z´n allen in de mond van een imbeciel zitten´. En ten tweede ´stomste record aller tijden´ gebroken.

Het is natuurlijk geen kopregelverzinwedstrijd. Maar áls het er een geweest zou zijn, dan had ik ingezet op:

Allen Carr komt met alternatieve methode om te stoppen met roken. Of: bleekgezicht praten met tien gespleten tongen.

7 opmerkingen:

thea zei

Ohneee! Ik was net mijn encounter met (dwz 'in een straal van 5 meter aanwezig zijn bij') Muscleman vergeten - als in dat ik er niet meer over droomde, en er zelden nog de kriebels van kreeg. Maar nu dan dit! Nee! Kan daar voortaan niet een waarschuwing voor worden geplaatst, wellicht? Nu moet ik weer wekenlang onder mijn bed kijken voor ik erin stap..

Jan Paul zei

Oeps. Duizendmaal excuus, Thea.

Maar er liggen geen slangen onder je bed, hoor. Dat kan nooit. Krokodillen misschien wel. Of vogelspinnen. Maar geen ratelslangen.

thea zei

Ja, dat geeft allemaal niets, wat er onder ligt.
Laatst lag er een inbreker onder (je kent het type wel, met zo'n zwart-witgestreepte trui en een zorro-achtig-masker op). Vind ik niet erg. Zolang er maar geen slangen liggen.

marieke zei

uhhh thea, die inbreker dat was ik, weet je nog. Na het Kinderboekenbal in mijn gestreepte pyjama en met zo'n maskertje op zodat het lekker donker is. Geheel ongevaarlijk, want compleet afgefikt...

thea zei

Ja, vandaar dat ik ook niet heel bang was toen. Wel een klein beetje, maar niet heeuuul bang. Ook omdat door jouw aanwezigheid ik de slangen dan jouw kant op kon sturen. (uitnodiging: wil er misschien iemand bij mij slapen?)

bibi niet meer bang zei

Sinds Muscleman en vogelspin Beauty heb ik geen nachtmerries meer over slangen en spinnen. Maar vannacht werd ik als man (ja dat lezen jullie goed) wel bedreigd met een pistool, maar de misdadiger gooide zijn revolver achter het fornuis zodat hij geen vergissing kon begaan. (Ik riep namelijk: doe het niet, je gaat spijt krijgen.)Iedereen bracht het er dus levend vanaf.

Thea zei

Om mijn punt even te bewijzen (zodat u ook allemaal ziet hoe ernstig het is!): vannacht droomde ik dat ik was gebeten door baby-slangen. (Waarom baby-slangen weet ik ook niet, maar goed.) Ik ga maar eens even fijn wat plaatjes van My little pony en The care bears bekijken voor ik ga slapen, denk ik.