donderdag, november 09, 2006

Goodbye Lenin


Ik zal maar gewoon eerlijk zijn. De ´kijkcijfers´ van dit blog zijn dramatisch sinds ik naar Canada ben gegaan. Ze zijn nog niet de helft van wat ze ooit geweest zijn. Er moeten koppen rollen. Vandaar dat, in dezelfde week dat Donald Rumsfeld zijn congé krijgt, het gebalsemde lichaam van Lenin nu de laan uit vliegt. Zijn rubriek ´de ster uit het verleden blijft´, maar wordt voortaan door mijzelf waargenomen. Reacties en suggesties voor sterren uit het verleden blijven dus welkom.

Het goede nieuws is dat zijn showrubriek nu wordt vervangen door de populair wetenschappelijke rubriek van niemans minder dan Miebeth Zalfjes. Vandaag nog zal Miebeth met haar eerste bijdrage komen. Over een stam in de Amazone die niet kan tellen. Willen ze niet tellen, of kunnen ze dat niet? Miebeth legt het uit.

6 opmerkingen:

ted zei

"Ze zijn nog niet de helft van wat ze ooit geweest zijn!"
Ja kom op, zeg! Je bent nog maar een maand onderweg met dit weblog, dus dat "ooit" is nogal recent.
In het begin is men nieuwsgierig en als het nieuwe eraf is komen de lezers niet meer zo vaak kijken, maar na verloop van tijd krijg je toch een vaste schare lezers die zo nu en dan komt kijken.
Wel moet je op een gegeven moment ophouden met steeds maar naar de statistieken te kijken, want als de cijfers je niet bevallen, raak je gefrustreerd. Zegt tante Ted.

Jan Paul zei

En toch vliegt Lenin eruit. Dat zal ´m leren.

marieke zei

Ik vind dat je groot gelijk hebt, Jan Paul. Hij had toch minstens iets kunnen publiceren terwijl jij in canada zat. Gewoon meteen maatregelen treffen, hij zit waarschijnlijk toch nog in zijn proefperiode, dus gewoon de laan uitsturen!

Het gebalsemde lichaam van Lenin zei

Het is een schandaal. Je doet je best. Je zet je in. Je geeft alles wat je hebt. En wat krijg je? Stank voor dank.

marieke zei

tjsa lenin, zo gaat het in het kapitalistische westen... Draag het als een man.

bibi zei

Lenin, inderdaad, zeur niet en wellicht heeft Ted werk voor je?