donderdag, oktober 26, 2006

Lenin bespreekt de Story


Dan nu de wekelijkse recensie van een van de ´bladen´ door het gebalsemde lichaam van Lenin.
Deze week: de Story
Waarom? Vanwege de kreet ´Exclusief interview met Mariska Hulscher´ op de cover.

De Story opent met een paginagrote foto van Robert Jensen met een fles water in zijn mond. Wij feliciteren de Story van harte met deze schitterende primeur.
Verder een groot artikel over de zoon van Vanessa, die in het geheim is getrouwd. Ik bespaar het u. En u bent mij dankbaar.
Ook interessant, een artikel met de kop ´Hoe ziek is Rita Verdonk?´ Volgens de Story is Jan Marijnissen niet de enige met hartklachten. Verdonk is misschien wel doodziek. De Story vindt het dan ook uiterst laf van Ahmed Aboutaleb dat hij juist dát moment heeft gekozen om haar aan te vallen (merkwaardig – Story weet als enige ter wereld dat Rita Verdonk doodziek is, maar vindt intussen wel dat Aboutaleb dat ook had moeten weten). Gelukkig kreeg Rita direct steun van Theodor Holman en moest Aboutaleb wel met de staart tussen de benen afdruipen. Afijn, Rita, beterschap dan maar.
En dan het GROTE EXCLUSIEVE INTERVIEW MET MARISKA HULSCHER. Je hebt een vermoeden hoe zo´n interview gaat. Journalist komt over de vloer bij Mariska, kopje koffie erbij, fotograaf maakt tussendoor foto´s, etcetera. Welnu, ik denk niet dat het dít keer zo gegaan is… De foto van Maris is namelijk echt een paparazzisnapshot bij de groenteboer. Ze heeft een joekel van een zonnebril op en kijkt met een enorme hoepelalsjeblieftop-blik in de camera. Verder bestaat het EXCLUSIEVE INTERVIEW MET MARISKA HULSCHER uit in totaal drie korte citaten van haar. De rest is een opsomming van de dingen die de afgelopen weken al uitgebreid in het nieuws zijn geweest.
Verder nog de mededeling dat bij het ter perse gaan van deze Story nieuwe feiten aan het licht zijn gekomen over Jennifer Hoffman en Daan Schuurmans. Maar ja. Volgende week bespreek ik weer een ander blad. Helaas.

Jullie Lenin

Geen opmerkingen: