zondag, oktober 29, 2006

Binnenkort vanuit Canada


Woensdag vertrek ik met blog en al naar Canada. Met Niagara Falls als uitvalsbasis zal ik dagelijks verslag doen van de actuele stand van zaken in het op twee na grootste land van de wereld. Daarbij doe ik ook verzoekjes.
Heeft u ooit iets willen vragen aan een Canadees, maar bent u nooit in de gelegenheid geweest? Ik kan de vraag voor u stellen en via dit log beantwoorden. Ook voor andere vragen die alleen vanuit Canada kunnen worden beantwoord kunt u bij mij terecht.

4 opmerkingen:

Kees zei

Mogen we ook weten wat je in Canada gaat doen?

Jan Paul zei

Kees, naar aanleiding van Teds gedicht ga ik de mogelijkheden van een invasie op Canada (in plaats van Canna) bestuderen. Het land is wat groter en biedt wat meer Lebensraum. Dus ik ga zoeken naar zwakke plekken in de verdediging en geschikte locaties voor een invasie. Het defensiebudget van Canada ligt op een paar miljard euro per jaar, dus het wordt iets lastiger dan Canna. Maar met de juiste inzet en tactiek moet het lukken. En het hoeft ook niet in een keer. We kunnen beginnen in Ontario en Quebec en daarna de rest veroveren. Dat dus.
En ik ga naar mijn nichtje die gaat trouwen.

ted zei

Heet zij soms Trees?

Veel plezier daar!

Kees zei

Behouden vaart, JP